Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990

Akril frontok -  már új kollekciónkból is  rendelhetők legújabb konyhabútoraink

 

Mint minden más lakberendezési ágazat, a konyhabútor tervezés is igyekszik megújulni, és olyan technológiák kerülnek előtérbe, melyek nem csak magasabb minőségűek minden eddiginél, de a legújabb trendekbe is izgalmas színt hoznak. Ilyen az egyik új felfedezettünk, az akril frontok világa is! Ez az új anyag a festett frontokkal ellentétben már tökéletesen a modern gyártási folyamatokhoz jött létre, így a kiváló olasz alapanyagok hibátlan, és elegáns megjelenése garantált a Magyarországon gyártott és beépített konyhabútorainknál is. A fényes konyhák trendje az egyik legnépszerűbb napjainkban, viszont ezekhez is igyekeztünk olyan, a világhírű itáliai dizájnban előszeretettel használt meleg, mégis lágy árnyalatokat használni, mint a képeken látható Bianco, Avorio, Corda, Grigio és Panna, melyek egyesítik a klasszikus konyhák otthonos képét a legfiatalosabb technológiai megoldásokkal.

Tekintse meg kiállítótermünkben az új akril konyhabútor összeállításainkat, és saját szemével is látni fogja, miért hódítja meg a lakberendezőket ez az új olasz dizájn!

 

Ajánlatot kérek!

 

 


    

   

Bianco

Avorio

Corda

Grigio

Panna

 
 

 

Eszköztároló

 

A Mobilan mindig nyitott az új, praktikus megoldásokra, így megrendelőink figyelmébe ajánljuk az új eszköztárolónkat, mely közelebb vihet minket az önfeledt főzés felszabadult érzéséhez. Egy igazi, tudatosan felépített konyhában mindennek megvan a helye, kézre állnak a konyhai eszközök, nem kell a fiókokat túrni a legfontosabbakért, elég, ha csak leakasztjuk őket a kellő pillanatban. A falra szerelhető, időtálló fém tároló emellett alkalmas receptek, fényképek, üzenetek kitűzésére is, így elég, ha főzés közben csak felpillantunk, és már olvashatjuk is mennyi kell egy adott összetevőből, vagy láthatjuk azok arcát, akiket igazán érdemes meglepni egy ünnepi süteménnyel.

Az eszköztároló külön is megvásárolható kiállítótermünkben, 20.000Ft-os áron, de egy konyhabútor összeállítást is remekül ki tud egészíteni!

 

 

Ajánlatot kérek!