Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990
Termékeink
Hírlevél
Kapcsolat
Mobilan Konyhabútor
Bemutatóterem:
1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

+36 1 299-0990
kapcsolat@mobilan.hu
Mobilan Konyhabútor
Online katalógus

Outlet

Csapj le rá!

Egy vadiúj konyhabútor eladó 500.000 Ft-ért! Ha kiegészítés kell annak sincs akadálya! Hívd a 36-1-299-0990 számot!

Az alábbi összeállítások kifutó színeket tartalmaznak, ezért
az alapanyag függvényében korlátozottan állnak rendelkezésre.

   


Egyedi konyha kedvezőbb áron?

Modern vagy olasz  dizájn konyhabútor az álma,  kedvezőbb áron szeretne otthonába konyhabútort vásárolni?  Akkor a Mobilan konyhabútor stúdió parktikus megoldást kínál az Ön számára is.

 

Hogyan lesz egy konyhabútor outlet áron?

 

Outlet konyhabútor is átalakítható az Ön konyhájába?

konyhabútor fa színben, konyha teljesen berendezve, konyhagép a konyha tartozéka, konyhabútor outlet aron konyhabútor kedvező árakon , olcsó konyhabútor   konyhabútor fehér, konyhabútor méretre szabva, fényes fehér konyhabúto feket hátfa berendezett konyha fa erezetes konyhabútor munkalapl
A Mobilan mint gyártó és forgalmazó több kiállításon vesz részt. A kiállításon bemutatott komplett konyhabútorokat valamaint a folyamatosan változó kinálatú bemutató teremben kiállított konyhabútorokat kedvező, akár 50-70%-al kedvezőbb áron kínálja vásárlói számára. Éljen a lehetőséggel és szinte töredék áron lehet egyedi, modern konyhabútor rendszere, amit még az Ön könyhájára is szabhatunk.   Igen, nagyon egyszerűen. Mivel a Mobilan konyhabútor egyedi gyártású és a konyhabútor gyártás is a Mobilan rendszerén belül van. Válasszon konyhabútort az outlet készletünkből akár 50-70% -al kedvezőbb áron. Tervező munkatársaink rövid időn belül áttervezik az Ön által megadott konyha méretre. Így nem csak olcsóbban de gyorsan is kész lesz az új konyhabútor.

 

 

Rengeteg időt is megtakarítunk Önnek.

 

Konyhabútor élőben.

konyhabútor olcsóbb outlet áron konyhabútor tejesen kész rendszerek, kék konyabútor  fehér hátfal  a konyha teljesen be van rendezve konyhagép is benne van   konyhabútor világos színben konyhabútor súdió kinálatából választhat a konyhájába egy új  konyhabútort a Mobilan outlet konyhabútorok közül
Küldje el a konyha pontos méretét, és irja le röviden milyen konyhabútor megoldást szeretne ( konyhabútor színe, alakja ). Ha még nincs elkészelése merítsen ötletet kínálatunkból. Az Ön által megadott konyha méretek és típus alapján terevző munkatársaink keresenk az konyhabútor outlet kínálatunkból egy konyhabútor típusban azonos konyhabútor rendszert. Átalakítják és betervezik az Ön által megadott konyha méretre. A kész tervet átküldik Önnek. Nehéz lesz ellenállni a csabító árnak és a tökéletes tervezés nyújtotta maximális helykihasználtságnak.   Szeretné a konyhabútor látványában gyönyörködni? Szeretné megtapintani a leendő konyhabútora felületét? Szeretné látni a Mobilan konyhabútor minőségét? Jöjjön el hozzánk és nézze meg a bemutatótermünkben lévő konyhabútorokat és ha valamelyik megtetszik Önnek, akkor  szakértő munkatársaink helyben megnézik, hogy van-e azonos típusú konyhabútor a  raktárkészletünkön. 
 

 

                           Konyhabútor a Mobilan konyhabútor stúdióból

                           Ismerje meg a megfizethető minőség titkát a Mobilan konyhabútor stúdióban.

 

 

                                 Lépjen kapcsolatba velünk!

                                              Mobilan konyhabútor stúdió

                                                        +36 1 299 0990                                     

                                                    kapcsolat@mobilan.hu