Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990

Miért a Mobilan konyhabútor a legjobb választás?

<

A főzés élménnyé válik a Mobilan konyhában.

A Mobilan-nál bő két évtizedes tapasztalat elegyedik az utánozhatatlan olasz stílusjegyeket és a legmodernebb anyagokat, formákat felvonultató konyhablokkokban. Az olasz bútorokra az utóbbi időben a „magas minőség” mellett sajnos a „megfizethetetlen” jelző is ráragadt. Hogy ez mennyire nem igaz, azt próbálja ellensúlyozni a Mobilan egyedi tervezésű, modern konyhabútoraival. Az olasz alapanyagok a megfelelő előkészítés után érkeznek Magyarországra, majd a hazai tervezők és szakemberek segítségével - követve a legújabb nemzetközi trendeket - már itthon készítjük el és építjük be otthonába. Ennek köszönhetően Ön kedvező áron juthat hozzá a világszínvonalú minőséghez.

 

Egyedi konyhabútort varázsolunk az Ön konyhájába. 

Az ötlettől a kész konyhabútorig hosszú út vezet, ezért a Mobilan igyekszik mindenben az Önök szolgálatára lenni. Ha csak halvány elképzelése van, vagy már konkrét tervekkel érkezik, szakembereink készségesen segítenek, hogy az elképzelés valós formát ölthessen, végig szem előtt tartva a legmodernebb konyhabútor divatot, a főzési szokásainkat, és a lakásunk méreteit. Több mint 300 konyhabútor elemből, a legkülönfélébb anyagokból és felületekből válogatva tervezzük meg Önnel közösen konyháját, ahol nem csak kellemesen töltheti majd el az időt, hanem a funkcionális elrendezésnek köszönhetően olyan kényelmesen és elegánsan főzhet otthonában, akár az olaszok.

egyedi konyhabútor egyedi szinek narancs színű konyha fekete konyha ajtó narancs ajtó front a konyhába

Minőséget viszünk a konyhájába.

Egy lakásban a legnagyobb igénybevételnek a konyhabútor van kitéve. Gondoljunk csak bele hányszor főzünk valamit a főzőlapon, hányszor sütünk, vagy csak kapunk be pár falatot, hányszor készítünk egy melengető kávét vagy teát, vágunk egy szelet kenyeret, mosogatunk el egy tányért vagy húzunk ki egy fiókot. Egy igazán jó konyhának naponta számtalanszor kell kiállnia a legkülönfélébb próbatételeket, legyen szó akár a felületek tartósságáról, a kényelemről, a háztartási gépek használatáról vagy a praktikus rendszerezésről. A Mobilan konyhabútorai funkcionalitásban, esztétikában és tartósságban messze túlmutatnak a lapra szerelt társaikon, így a megfelelő választással otthonunk egész jövőjét meghatározzák.

Mobilan konyháját az egyéniségére szabjuk.

Az igényeinknek és ízlésünknek megfelelő konyhabútor összeállításához eddig is számtalan lehetőséget biztosított a Mobilan, most tökéletesre fejlesztett technológiánknak köszönhetően olyan egyedi konyhákat tudunk Önöknek készíteni, amelyeknek csak a képzelet szabhat határt! Legyen az egy kedvenc családi fotó vagy egy kellemes hangulatot sugárzó kép.

konyhabútor az egyéniségére szabva, fényes kék konyhabútor, modern kék konyhabútor

A Mobilan konyhákat az egész családja számára készítjük.

A Mobilan csapatát is családos emberek alkotják. Vannak köztünk apukák, akik a konyhapultnak támaszkodva nézik át a gyerekek leckéjét, vannak háziasszonyok, akiknek egy ünnepi vacsoránál és egy sebtében összedobott reggelinél is ugyanúgy a toppon kell lenniük – így mi is nap, mint nap próbára tesszük a Mobilan konyhabútorait. Arra bátorítunk mindenkit, hogy látogasson meg minket bemutató termünkben, és tapasztalja meg ezt az utánozhatatlan életérzést. Simítsa végig az elegáns anyagokat, tapasztalja meg a praktikus technikák nyújtotta lehetőségeket, és érezze meg azt a nagyvonalú olaszos kényelmet, amit mi nap nap után átélünk a Mobilan konyháinkban!

                Hogyan látják a Mobilan konyhabútor stúdió munkáját a vásárlók?

Legyen Önnek is  élmény minden pillanat amit a konyhájában tölt.

Látogasson el hozzánk, merítsen inspirációt a bemutató termünkben, és szakértő munkatársaink segítségével megtervezzük azt a konyhát amiről álmodott.

Konyhabútor - mikor szeretne bejönni hozzánk, konyhatervezés időpont egyeztetés