Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990
Termékeink
Hírlevél
Kapcsolat
Mobilan Konyhabútor
Bemutatóterem:
1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

+36 1 299-0990
kapcsolat@mobilan.hu
Mobilan Konyhabútor
Online katalógus

Kreatív konyhabútor

Ha egy igazán egyedi konyhára vágyik mi segítünk életre kelteni az Ön konyhabútor álmait.

Kreatív konyhabútor ötletek

A trendi konyhabútor

Konyhabútor csak nekem

Szupermatt nem csak autóban hódít    Konyhabútor - amiből csak egy lehet
Felületei tapintásra és látványra is teljesen új életérzést hoznak konyháinkba, hiszen az olasz gyár nem csak egy olyan praktikus anyagot fejlesztett ki, amin kevésbé látszanak meg az ujjlenyomatok és szennyeződések, hanem eddig nem látott, de a megszokott olasz eleganciát képviselő színpalettával is előrukkolt! Az új stílus mellett viszont megmaradt a hagyományos Mobilan minőség és elérhető ár – legyen szó kisebb vagy akár nagyobb konyháról leendő otthonában!
Az átlagos konyhabútor – harmonizáljanak bármennyire is az ízlésünkkel - mindenkinek ugyanazt az arcát mutatja. A Mobilan legújabb technológiájának köszönhetően azonban a lehetőségek száma a végtelenhez közelít, hiszen modern konyhabútor és gardróbjaink paneljeihez számtalan kép közül válogathat. Legyen szó egy családi fotón megörökített emlékezetes pillanatról, vagy a képtárunkból kiválasztott hangulatos képről, kedvence igazán egyedivé teheti új beépített bútorait.
   

Nézze át a fotóalbumát és válassza ki kedvenc fényképét.

 

 

Milyen képet választhatok még?

A kreativitásnak nem szabhatunk határt, így a Mobilan technológiájával a frontokba bármilyen képet választhat. Témák olyan széles palettájáról válogathat, mint az világkörüli utazás, zenei motívumok, absztrakt ábrák, ínycsiklandó gasztronómiát idéző képek, természetfotók, és persze sok minden más. Van egy kedvenc fotója, amitől mindig jobb kedvre derül? Kiválasztott egy idézetet, amit minden reggel az eszébe vésne? Profi grafikusunk minden ötletet örömmel vár, hogy a végeredmény igazán lélegzetelállító legyen!

 

Mobilan bútorok, kreatív dekorációs megoldások

 

Milyen konyhabútor típusokahoz alkalmazható?

Ha kigondolta már, hogy melyik képpel dobná föl új konyhabútor rendszerét, akkor azt is érdemes kitalálni, hol látná viszont a legszívesebben. A technológia nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően bármilyen bútorunk belső paneljére, illetve külső frontjaira rávarázsoljuk a kedvnc képeit, legyen az épp a konyhában, a gardróbjában vagy bármelyik beépített bútorban, amit a Mobilan készít Önnek.

 

Kreatív konyhabbútor összeállítások

A frontokra kitalált képek és fotók nem csak egy különálló alkotásként működhetnek, hanem szerves részét képezhetik egy modern konyha lélegzetelállító és elegáns megjelenésének. A Mobilan készségesen nyújt segítséget a lehetőségek végtelenében elvesző érdeklődőinek, így folyamatosan olyan újabb és újabb kreatív bútor összeállításokkal készülünk, amelyeket bárki szívesen látna viszont új, vagy megújuló otthonában. 

 

    

Önnek hogy tetszene egy ilyen stílusos rózsaszín ecsetvonás ebben az olaszosan letisztult formavilágú konyhában?

 

 

Egy hihetetlenül elegáns összeállítás, amiben a fekete-fehér árnyalatok egyesülnek egy természetközeli motívummal.

 

 

A kávé épp úgy hozzátartozik az olaszokhoz, mint a minőségi konyhabútorok, és jól látszik, hogy a forró ital színvilága is tökéletesen illik hozzá.

 

A zöldcitrom frissítő látványa tökéletesen kiegészíti a stílusos zöld konyhabútor frontokat.

 

 

Egységes színek mellett legalább olyan jól mutatnak az egymással harmonizáló árnyalatok, így a levendula és a krémszín teszi igazán egyedivé ezt a konyhát.

 

 A konyhákban a főszerepet egyértelműen a főzés kapja, így a fűszerek képével illusztrált hátsó panel máris meghozza a kedvünket, hogy összeüssünk valami finomat.

 

4. További információra van szüksége?

Kitalált valamit és nem biztos benne, hogy meg tudjuk-e valósítani? Élőben is megnézné, hogy néznek ki a Mobilan kreatív konyhabútorai és fotókkal illusztrált frontjai? Várjuk szeretettel konyhabútor stúdiónkban, ahol minden kérdésére választ kaphat, ráadásul személyesen is megtapasztalhatja mit jelent a Mobilan életérzés!