Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990

Hogyan lesz új, egyedi konyhám akár 4 héten belül?

Díjmentesen felmérjük a konyháját, hogy pontosan tudjuk tervezni.

Egyedi konyhabútor esetén különösen fontos, hogy a leendő konyha minden paraméterével tisztában legyünk, hiszen csak így tudjuk a lehető legprecízebb eredményt nyújtani megrendelőinknek a konyhabútor gyártása során. Felmérjük és rögzítjük a konyha minden méretét. Pontosan mérjük a konyha paramétereit, az elektromos kiállások elhelyezkedését, hogy a konyhabútor tervezés során már minden kötöttséggel és lehetőséggel tisztában legyünk. 

 

Ingyenesen megtervezzük Önnek, hogy valósághű képet kapjon az új konyhájáról.

A konyhabútor tervezésekor mind szembesülünk a lehetőségek sokszínűségével. A beépített konyhabútor esetében is rengeteg formából, anyagból és színből válogathatunk, így a Mobilan konyhabútor stúdió igyekszik megkönnyíteni dolgunkat, és egy egyedülálló 3D-s konyha látványtervben mutatja meg leendő konyhabútor valósághű modelljét. Ha ön még nem döntött, hogy a konyhabútor milyen színű legyen akkor kérjen szakértő munkatársunktól személyre szóló, díjmentes konyhabútor látványtervet leendő konyhájáról. Tervezőink segítenek kiválasztani a legideálisabban harmonizáló konyhabútor előlap, munkalap szineket.

konyhabútor tervezés , ingyenes konyhabútor tervezés

Méretre gyártjuk, hogy pontosan illeszkedjen a konyhájába.

Az utánozhatatlan olasz stílusú megjelenés mellé a Mobilan konyha igazi csúcsminőséget kínál, amit a konyhabútor alapanyagok magas fokú ellenőrzése és a konyhabútor gyártás során használt legmodernebb technológia mellett szakembereink sokéves tapasztalata biztosít megrendelőink számára. A Mobilan konyhabútor egyedi gyártása számtalan lehetőséget kínálnak Önnek is. Konyhabútor kiegészítők széles skálája a  fogantyúktól kezdve a színezett üvegek használatán át, egészen az egyedi fényképes frontnyomásig. A konyabútor gyártás technikai hátteret a legprofibb vasalatok, a fékező fiókok, kosarak, és az érintésre nyíló konyhabútor ajtók nyújtják, amelyek nem csak megkönnyítik hétköznapjainkat, de egy életen át bizonyítani fognak az Ön számára.

Házhoz szállítjuk és összeszereljük Önnek az új konyháját, hogy minden a helyén legyen.

A Mobilan konyha megvalósulási rendszere az utolsó munkafázisig követi konyhabútor rendszerét, így szakértő kollégáink a kész konyhabútort nem csak házhoz szállítják, de be is szerelik az Ön konyhájába, hogy minden tökéletesen a helyére kerüljön, és önnek ne legyen már más dolga, mint gyönyörködjön, és érezze azt az utánozhatatlan életérzést, amit a főzés jelent majd új konyhájában!

konyhabútor összeszerelés minden megrendelőnk számára ezen a képen egy konyhabútor van és egy szerelő aki éppen összeszerelte a konybútort

Konyhabútor 10 év gyártói garanciával, hogy megalapozott legyen a döntése.

A Mobilan konyhabútor nem csak elegáns, olaszos stílusuknak és a felhasznált első osztályú technológiának köszönhetően nevezhetőek modernnek. Igyekszünk olyan konyhát gyártani minden megrendelőnknek, amelyek kiállják az idő próbáját. Mivel a Mobilan konyhábútor legkevesebb 10 év gyártói garanciát vállal az általa gyártott konyhabútorok számára. 10 év telejs körű garancia biztonságot jelent az Ön számára. Ha a  Mobilan konyhabútor  mellett dönt akkor elmondhatja, hogy döntése megalapozott volt.

 

Azért dolgozunk, hogy a konyha megvalósítása is élmény legyen Önnek.

Látogasson el hozzánk, merítsen inspirációt a bemutató termünkben, és szakérő munkatársaink segítenek Önnek, hogy az új konyhabútor a tervezésétől a megvalósulásig minden tervezetten történjen. 

Konyhabútor - mikor szeretne bejönni hozzánk, konyhatervezés időpont egyeztetés