Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990
Termékeink
Hírlevél
Kapcsolat
Mobilan Konyhabútor
Bemutatóterem:
1094 Budapest, Ferenc tér 6-7.

+36 1 299-0990
kapcsolat@mobilan.hu
Mobilan Konyhabútor
Online katalógus

Konyhai gépek

Mint, ahogy a modern, olasz stílusú konyhabútoraink is igyekeznek elegáns megjelenésük mellett a legfunkcionálisabbak lenni, úgy a Mobilan konyháihoz igyekszünk a legjobb konyhai gépeket is biztosítani megrendelőink számára. A konstrukcióink teljesen márka függetlenek, mégis a sokéves tapasztalatunknak és a vevői visszajelzéseknek köszönhetően jó szívvel ajánljuk számtalanszor bizonyító Bosch és Whirlpool konyhai gépeket. Viszont a jó név és a minőség sokszor nem elég, így mi már a tervezés első pillanataitól igyekszünk tanácsot nyújtani a konyhai gépekkel kapcsolatban, hogy azok tökéletesen beleilleszkedjenek a megálmodott enteriőrbe, és új konyhánkba belépve már ne legyen más dolgunk, mint bekapcsolni őket.

 

A modern konyhákban már számtalan gép segít minket, hogy a főzés a lehető legkönnyebb legyen. A Mobilan konyháit üzemkészen adja át a megrendelőknek, amiben minden benne van, amire szükségünk lehet, a megfelelő kapacitású és teljesítményű sütőktől, mikróktól kezdve, a legenergiatakarékosabb mosogatógépeken és hűtőkön át, egészen a kényelmünket szolgáló páraelszívókig.

 

   

A modern, olaszos konyháknak nem csak az elegancia a jellemzőjük, de ma már a legpraktikusabb beépített konyhagépek is. Ugye ön is szívesen főzne egy ilyen beépített kávéfőzővel egy latte macchiatot vendégeinek?

   

Széles választék a legfontosabb konyhai gépekből, mindezt a sokat bizonyított, jónevű gyártóknak köszönhetően. Megjelenésükben is tökéletesen harmonizálnak gépeink konyháinkkal, még csak tovább növelve az utánozhatatlan olaszos, Mobilan konyhabútor eleganciánkat.

   

Már a tervezésnél érdemes gondolnunk a szükséges konyhai gépek kiválasztására, hiszen nem csak az igényeinkhez érdemes igazítani választásunkat, hanem úgy is, hogy a Mobilan konyhabútorok elegáns és tökéletes ergonómiájába is illeszkedjen.

   

A Mobilan konyháinak és beépített gépeinek elsődleges célja, hogy mindennapjainkat megkönnyítsék és újra igazi felszabadító élménnyé tegyék a főzést.

 

Nincs termék ebben a kategóriában.