Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990

Konyhák színek szerint 9. ¬¬– A jövő trendszíne

Konyhák színek szerint 9. ¬¬– A jövő trendszíne

2017. október 19.

Új lakásod van, és tanácstalan vagy a berendezéssel kapcsolatban? Nem tudod, milyen konyhád legyen?

Új sorozatunkban segítünk, minden részben számos inspirációt láthatsz, színek és színkombinációk szerint csoportosítva, így biztosan megtalálod azt, ami leginkább tükrözi az egyéniségedet.

Ha pedig ráleltél az álomkonyhára, csak keress minket, és megtervezzük!

 

Megígértük, hát íme. A jövő legnagyobb trendszíne!

 

Az előző részben szót ejtettünk a "millenial pink" árnyalatról, ami a lombzöld mellett az utóbbi idők legnagyobb slágerszíne (a tavalyi Pantone rózsakvarc árnyalathoz hasonlít nagyon), azonban most tekintsünk kicsit a jövőbe.

 

Természetesen nem vagyunk jósok, de már felbukkantak az egyértelmű jelek az új szín térnyeréséről.

 

Ha szeretnéd megelőzni a trendeket, akkor van egy jó hírünk, most megtudhatod, mi lesz az új sláger :)

 

Nem húzzuk tovább, a millenial pink kihívója a sárga! Nem feltétlenül a vibráló, nagyon világos citromsárga, inkább gondolj a mustárságára vagy az okkerre. Nincs teljesen konkrét árnyalat, de körülbelül e két szín közé tudnánk belőni az új slágerszínt.

 

Szerintünk remekül mutat, életet visz minden helyiségbe, kis vidámságot, de mégsem ordító módon, látványosan, de mégis elegánsan.

 

A konyhában is remekül mutat, akár konyhabútor, akár kiegészítők formájában. Vagy csak fessük sárgára az egyik falat vagy falrészt. A teljes helyiséget nem ajánljuk, kisebbnek tűnik tőle a konyha, és túl sötétté válhat, de például fehér színű falak mellett remekül mutathat egy sárgára mázolt falrész.

 

De inkább átadnánk a teret a képeknek, hiszen jelen esetben (hogy egy nagy klisével éljünk) egy kép többet mond ezer szónál.

 

Összegyűjtöttünk Neked pár fényképet a Pinterestről inspiráló sárga színű konyhákról konyhákról, és persze megmutatjuk, melyik konyhabútoraink illenek hozzájuk leginkább.

 

Ha szeretnéd kicsit felturbózni vagy átalakítani konyhádat, segítségre van szükséged, vagy pedig új lakásod van/lesz, és nulláról szeretnéd kialakítani a konyhádat, keress minket bátran!

 

A következő részben megnézünk egy ritkább, mégis nagyon ütős színt!

Címkék: indusztriális, skandináv, kis konyhák, konyhai, modern, klasszikus


Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás.


Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Név * Hozzászólás *
Írd be a betűket! *

Visual CAPTCHA