Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990

Konyhák színek szerint 6. – Krémszín a konyhában

Konyhák színek szerint 6. – Krémszín a konyhában

2017. június 18.

Új lakásod van, és tanácstalan vagy a berendezéssel kapcsolatban? Nem tudod, milyen konyhád legyen?

 

Új sorozatunkban segítünk, minden részben számos inspirációt láthatsz, színek és színkombinációk szerint csoportosítva, így biztosan megtalálod azt, ami leginkább tükrözi az egyéniségedet.

 

Ha pedig ráleltél az álomkonyhára, csak keress minket, és megtervezzük!

 

Az előző részben vagány fekete konyhákat néztünk, most pedig jöjjön egy éles váltás a krémszínű konyhák formájában.

 

Mi is az a krémszín?

 

A fehér színtartomány része, krémfehérnek is mondják. Több árnyalata is van, például a melegfehér és a sárgásfehér. A nevét a francia créme szóból kapta, melynek jelentése tejszín.

 

Neutrális szín, vagyis tökéletesen párosítható akár élénk színekkel is. Nagymértékben sem zavarja a szemet, nem harsány, sőt kimondottan megnyugtató hatású.

 

Remekül párosítható például a kék különböző árnyalataival, vagy a feketével is. Legjobban szerintünk úgy működik, hogy nagy blokkokban alkalmazzuk a krémszínt, és kisebb foltokban a másodlagos, erősebb színt.

 

Önmagában vagy fehérrel párosítva is jó választás, hiszen roppant nyugtató a szemnek, nincsenek zavaró tényezők, így például jó döntés munkavégzéshez, irodába vagy konyhába.

 

Válassz krémszínű konyhabútorokat, aztán bátran kombináld ízlésed szerinted kedvenc színeiddel a vagány hatásért, fehérrel a letisztultságért, feketével és fehérrel pedig a skandináv hatásért.

 

Nálunk is számos krémszínű konyhai bútort találsz, több árnyalatban, egyik szebb, mint a másik! Ha valamelyik elnyeri tetszésedet, keress minket bátran, tervezzük meg együtt álmaid konyháját!

 

Összegyűjtöttünk Neked pár képet a Pinterestről és saját konyhabútoraink közül, hogy meglásd, milyen jól mutat a krémszín a konyhában :)

 

A következő részben hamarosan újabb színű konyhákat veszünk szemügyre!


Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás.


Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Név * Hozzászólás *
Írd be a betűket! *

Visual CAPTCHA