Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990

Konyhák és stílusok – Monokróm konyhák

Konyhák és stílusok – Monokróm konyhák

2017. október 31.

Nem tudod, milyen stílusú konyhát válassz? Szeretnél minél többet megtudni a stílusokról és lakberendezési irányokról? Érdekelnek a legújabb trendek? Esetleg a klasszikus megoldások felé húz a szíved? 

Új sorozatunkban górcső alá vesszük a különböző stílusokat, hogy minden információd meglegyen a döntéshez, és új konyhád tényleg olyan legyen, amilyet szeretnél. És természetesen a kivitelezéshez is megadunk minden segítséget.

 

A letisztult otthonok már régóta nagy népszerűségnek örvendenek. Gondoljunk csak a skandináv lakberendezésre, a japán, zen hangulatú otthonokra vagy a modern minimal jellegű lakásokra.

 

Sokan szeretik a színes, díszes stílust, sok-sok dekorációval és mintával, azonban mások számára ez zavaró lehet, főképp, ha egy olyan helyiségről van szó, ahol munkavégzés zajlik.

 

Ilyennek számít a műhely, a dolgozószoba és a konyha is, hiszen a főzés is egy sokszor hosszas munkafolyamat, amely nagy odafigyelést igényel.

 

Ehhez tökéletes a letisztult környezet, hogy valóban odafigyelhessünk teendőinkre. Ha ilyen konyhára vágyunk, akkor a monokróm főzőhelyiség remek választás.

 

Ez mit is jelent?

 

A monokróm szó latin eredetű, jelentése egyszínű. A lakberendezésben kicsit más a meghatározása, ugyanis a monokróm stílusban egy vagy akár két szín is lehet, azonban az egyik ebből mindig fehér vagy fekete, és ettől csak minimálisan lehet eltérni, inkább az árnyalatokkal érdemes játszadozni.

 

A konyhában is remekül működik ez, fehér vagy fekete konyhabútorokat remekül lehet kombinálni a hasonló színű burkolatokkal.

 

Csak kevés kiegészítőt használjunk, inkább a zárt tárolás mellett tegyük le a voksunkat, és hanyagoljuk a nyitott polcos rendszereket, ha letisztult monokróm térre vágyunk.

 

Hogyan működik ez a gyakorlatban? Galériánkban összeválogattuk neked Pinterestről inspirációs képeket monokróm konyhákról, és természetesen néhány Mobilan konyhabútort és referenciakonyhát is, mert nálunk ebben a stílusban is megtalálod a számításodat.

 

Nézd meg a képeket, és ha tetszik a stílus, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt alkothassuk meg személyre szabott álomkonyhádat! 

Címkék: indusztriális, skandináv, konyhai, modern


Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás.


Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Név * Hozzászólás *
Írd be a betűket! *

Visual CAPTCHA