Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990

Konyhák és stílusok – Konyhák két színben

Konyhák és stílusok – Konyhák két színben

2017. november 30.

Nem tudod, milyen stílusú konyhát válassz? Szeretnél minél többet megtudni a stílusokról és lakberendezési irányokról? Érdekelnek a legújabb trendek? Esetleg a klasszikus megoldások felé húz a szíved? 

Új sorozatunkban górcső alá vesszük a különböző stílusokat, hogy minden információd meglegyen a döntéshez, és új konyhád tényleg olyan legyen, amilyet szeretnél. És természetesen a kivitelezéshez is megadunk minden segítséget.

 

Néha az ember nem tud dönteni. Főleg ha a színekről van szó.

 

Szürke vagy fekete kanapét vegyek? Fehér vagy natúr színű asztal mutatna jobban az étkezőben? Kék vagy fehér konyhám legyen? Esetleg szürke?

 

Sokszor nagyon nehéz meghozni a döntést, főleg ha hosszútávról van szó, márpedig a konyhabútor esetében általánosságban elmondható, hogy sokáig együtt kell élnünk döntésünkkel.

 

De mi van, ha nem tudunk választani? Ez is tetszik meg az is?

 

Ilyenkor sincsen semmi gond, nagyon divatosak ugyanis a két tónusra épülő konyhák. Az alsószekrények és a felső szekrények teljesen más színűek, így különleges, vidám összképet kapunk.

 

Ez természetesen nem való mindenkinek, azonban ha nem tudsz dönteni, vagy csak valami különlegesre vágysz, akkor lehet, hogy a kéttónusú konyha az ideális számodra.

 

Ha igazán bátor vagy, konyhapultnak választhatsz egy harmadik színt is J

 

De azért túlzásokba nem szabad esni, különben elég kaotikus lesz a hatás. A kéttónusú konyha általában akkor mutat jól, és akkor érvényesül, ha a padló semleges színű és mintázatú.

 

 

Hogyan mutat ez a gyakorlatban? Képgalériánkban összegyűjtöttünk neked néhány inspirációs képet kéttónusú konyhákról, melyek közt Mobilan referenciakonyhákat is találsz, pár elégedett ügyfelünknek ugyanis nagyon megtetszett az elképzelés J

 

Nézd meg a képeket, és ha tetszik a stílus, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt alkothassuk meg személyre szabott álomkonyhádat! 

Címkék: skandináv, kis konyhák, konyhai, modern


Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás.


Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Név * Hozzászólás *
Írd be a betűket! *

Visual CAPTCHA