Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990

Konyha dekor inspirációk

Konyha dekor inspirációk

2017. november 24.

Nem tudod, milyen stílusú konyhát válassz? Szeretnél minél többet megtudni a stílusokról és lakberendezési irányokról? Érdekelnek a legújabb trendek? Esetleg a klasszikus megoldások felé húz a szíved? 

Új sorozatunkban górcső alá vesszük a különböző stílusokat, hogy minden információd meglegyen a döntéshez, és új konyhád tényleg olyan legyen, amilyet szeretnél. És természetesen a kivitelezéshez is megadunk minden segítséget.

 

Sokan a konyhára nem tekintenek teljes értékű helyiségre, csak egy funkcionális szobát látnak benne. De sokszor ez a helyzet a fürdőszobákkal, a kamrával, a mosdóval vagy a gardróbszobával.

 

Pedig ha jól alakítjuk ki ezeket a tereket, és odafigyelünk rájuk, megtervezzük és dekoráljuk őket, akkor sokkal stílusosabb, egyedibb és barátságosabb lesz otthonunk.

 

És itt most nem kell nagy dolgokra gondolni. Egy-egy falikép, egy növény vagy virág, egy mutatós lámpa, egy szép tapéta vagy elegáns függöny is csodákra képes.

 

Tegyünk ki táblákat jópofa feliratokkal, vagy a praktikum jegyében dobjuk fel a teret egy-egy cserepes fűszernövénnyel.

 

És persze rengeteget dob az összképen, ha a konyhai eszközök közül sem a legolcsóbbat választjuk, hanem egy olyan praktikus, időtálló darabot, ami emellett jól is mutat. Ez nem felszínesség, ha szép tárgyakat használunk, a munkát is szívesebben végezzük el.

 

Ha mutatós eszközeink vannak, néhányat nyugodtan kint hagyhatunk a pulton, vagy választhatjuk a nyitott polcos tárolást is, hogy közszemlére tegyük kincseinket.

 

Különleges tányérok, jópofa bögrék, egy design kávéfőző... Rengeteg módon ötvözheted a szépet a hasznossal.

 

Összegyűjtöttünk néhány inspiráló képet Pinterestről, és megmutatjuk pár referenciakonyhánkat is, hogy ötletet meríthess belőlük

 

Nézd meg a képeket, és ha teljesen profi, egyedi megoldásokra vágysz, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt alkothassuk meg személyre szabott álomkonyhádat! 

Címkék: skandináv, kis konyhák, konyhai, modern, klasszikus


Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás.


Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Név * Hozzászólás *
Írd be a betűket! *

Visual CAPTCHA