Minőség, garancia határidőre!
+36 1 299-0990

Hírességek konyhái – Első rész

Hírességek konyhái – Első rész

2017. június 2.

Mindig izgalmas betekinteni egy kicsit mások életébe. Dokumentumfilmek, valóságshow, "kulisszák mögött" műsorok... Az ember kíváncsi természet, valljuk be :)

 

Új sorozatunkban ezt a kíváncsiságot szeretnénk kielégíteni. Biztosan előfordult már veled, hogy láttál egy-egy lenyűgöző otthont, például valamelyik híresség hatalmas villáját, és nagyon tetszett.

 

Célunk, hogy összegyűjtsük számodra a legmenőbb sztárkonyhákat, és megmutassuk, hogyan tudod alkalmazni a stílust, saját otthonodban is.

 

Mutatunk egy-két trükköt és tippet, és persze láthatsz sok inspiráló képet :)

 

Természetesen az átlagember számára irreális egy az egyben reprodukálni ezeket a konyhákat, de az alapvető elveket te is alkalmazhatod otthonodban.

 

Az első részben Celine Dion, Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow és Meg Ryan gyönyörű konyháját vesszük szemügyre.

 

Mint a cikk alján láthatod képgalériánkban, mindegyik stílusa más, mégis egytől-egyig gyönyörűek.

 

Mi tűnik fel elsőre? Nekünk az átlátható, letiszult és praktikus elrendezés. Természetesen itt hatalmas konyhákról beszélünk, de minden méretű főzőhelyiségben létfontosságú a helyes elrendezés megtervezése. Erről több cikket is írtunk már, blogunkon mindegyiket megtalálod.

 

Mindemellett nagy hangsúlyt fektetnek a különböző anyagok használatára, de mégsem szedett-vedett az összhatás, látszik a gondos tervezés.

Ez elsőre drága mulatságnak hangzik, de lehet spórolni, ha szakemberek segítségét veszed igénybe már a tervezésnél. Kérd bátran csapatunk segítségét, ha praktikus és gyönyörű, teljesen személyreszabott konyhát szeretnél.

 

Egyelőre legyen elég ennyi bevezetésnek, nézd meg a képeket, aztán a következő részben egyenként kivesézzük a konyhákat :)

 

Addig is, melyik a kedvenced? :)

Címkék: indusztriális, l alakú konyha, skandináv, kis konyhák, konyhai, modern, klasszikus


Hozzászólások (0)

Nincs hozzászólás.


Új hozzászólás

Tájékoztatunk, hogy hozzászólásod csak utólagos jóváhagyás után jelenik meg a weboldalon.

Név * Hozzászólás *
Írd be a betűket! *

Visual CAPTCHA